Våra underkläder

Underverket har ett brett sortiment av underkläder och badkläder från kvalitetsmärken. Hos oss kan du välja mellan mängder av färger, former och storlekar. För fullständigt sortiment, besök en av våra välfyllda butiker.

Marie Jo Haute Lingerie

Marie Jo görs av samma företag som Prima Donna, belgiska Van de Velde. De håller mycket hög kvalitet och är den typen av bh:ar som man kan gå en hel dag i utan att tänka på att man har på sig. I det permanenta sortiment finns Avero och Jane tillsammans med säsongens nyheter.

PrimaDonna

Belgiska Prima Donna är specialiserade på stora kupstorlekar och hög kvalitet. Det gör dem till ett av våra populäraste märken. I vårt sortiment finns bh:ar, trosor, shapewear och bodys samt badkläder från Prima Donna Swim. Varje säsong kommer gott om nya modeller men vissa klassiker består. Madison, Satin, Deauville och Couture är modeller som alltid finns i lager.

Marie Jo L´Aventure

Marie Jo L’aventure är ett undermärke till Marie Jo som gör yngre design med mindre spets. Roliga bh:ar som passar till både vardag och fest. Vanligtvis döper Marie Jo L’aventure sina bh-modeller efter män såsom Dante, Bertrand eller Juan. Hos oss finns alltid säsongens nyheter tillsammans med Tom ur den permanenta kollektionen.

Primadonna Twist

Prima Donna Twist är Prima Donnas yngre syster med pigga tryck och glada färger. Bh:arna har ofta vadderade kupor och små roliga detaljer. Modellen A la folie ingår i bassortimentet och är en av de mest omtyckta bh:arna från Prima Donna Twist.

Chantelle

Chantelle är ett exklusivt underklädesmärke som gör superkvinnliga underkläder på det där viset som bara fransyskor kan. De använder gärna mycket spets men är också duktiga på att göra underkläder till vardagen och minimizers. Några av våra populäraste bh:ar från Chantelle är Hedona, Merci och C Magnifique.

Amoena

Amoena gör huvudsakligen bygellösa bh:ar, badkläder och myskläder som alla går att använda med bröstprotes. Deras komfort och kvalitet gör dock att de är populära bland alla våra kunder. Till favoriterna hör Mona och sport bh:n Jennifer.

Triumph

Från Triumph har vi ett brett sortiment av bh, trosor, badkläder och formande underkläder. Några av de populäraste modellerna är Amourette, Sexy Angel och minimizern Ladyform Soft.

Passionata
Abecita
AvetSet
Calida Bodywear
Wonderbra
Calvin Klein
Cette
LingaDore
Sloggi
Sunflair Beach Fashion
Fantasie
Freya
Rosa Faia - Beautyfull
Anita - Since 1886